EnllaçosExcel·lent recull de fotografies de temples romànics d'arreu d'Europa, especialment de Catalunya.
Llistat d'edificis romànics de Catalunya. Conté fotografies dels temples, així com una petita descripció y la seva ubicació.
Amics de l’Art Romànic del Bages és una entitat cultural, que la seva finalitat principal és la divulgació, recerca i conservació de tots els aspectes culturals i artístics relacionats amb l’Edat Mitjana, mantenint un especial interès envers l’art romànic de la comarca del Bages.
Portal dedicat a l'Art Romànic i a les rutes medievals d'Espanya. Aquí podreu trobar informació sobre monuments, rutes, notícies, guies, llibres, maqquetes, artesania, propostes de viatges i cursos relacionats amb l'estil romànic i altres estils medievals, així com d'història.
Web amb una important recopilació de rutes romàniques de tota la península ibèrica. Conté fotografies i mapes.
Excel·lent pàgina dedicada especialment al romànic de l'Aragó, però on també podreu trobar edificis d'altres comunitats.
Pàgina web on podeu trobar fotografies, vídeos i fitxes dels edificis romànics de Navarra. També podeu trobar diverses rutes per aprofitar al màxim la vostra estada romànica en aquest antic regne. 
Interessant recull de crismons, claustres, portalades i galeries porxades romàniques. 
Associació dedicada a la difusió del romànic, al seu estudi i a la lluita per la seva  conservació. Té un inventari dels edificis romànics de la península. 
Porticvm, Revista d’Estudis Medievals, és una revista científica semestral que té la voluntat de publicar estudis monogràfics, inèdits, elaborats per doctorands i joves investigadors de l’època medieval.
Web dedicada a la promoció del patrimoni cultural i natural d'aquesta comarca.
Bloc dedicat a la presentació de novetats editorials relacionades con l'art medieval. A més dels llibres, també tenen cabuda els congressos o col·loquis sobre art de l'Edat Mitjana, així com les actes respectives. 
Bloc dedicat a reflexionar sobre diferents aspectes de la simbologia i arquitectura romàniques. 
Bloc on s'analitza, de forma acurada, diversos aspectes com la simbologia i els autors de la pintura en l'època medieval. 
Pàgina on es poden contemplar algunes de les peces exhibides en el propi museu
Pàgina on es pot fer un petit recorregut per algunes de les obres del museu
 

Si vols que la teva pàgina web figuri en aquest llistat, fes-me arribar un mail a l'adreça

correu@artmedieval.net