EnllaçosExcel·lent recull de fotografies de temples romànics d'arreu d'Europa, especialment de Catalunya.
Llistat d'edificis romànics de Catalunya. Conté fotografies dels temples, així com una petita descripció y la seva ubicació.
Web destinada a promoure, defensar, vetllar pel patrimoni artístic, històric i monumental i testimonial  de la ciutat i terme municipal  de Vic i  subsidiàriament arreu del territori de la comarca d’Osona
Web de Els Amics de l’Art Romànic de Sabadell, una entitat dedicada a l’estudi i a la divulgació de l’Art Romànic, amb una especial atenció al de les terres de parla catalana.
Portal dedicat a l'Art Romànic i a les rutes medievals d'Espanya. Aquí podreu trobar informació sobre monuments, rutes, notícies, guies, llibres, maqquetes, artesania, propostes de viatges i cursos relacionats amb l'estil romànic i altres estils medievals, així com d'història.
Web amb una important recopilació de rutes romàniques de tota la península ibèrica. Conté fotografies i mapes.
Excel·lent pàgina dedicada especialment al romànic de l'Aragó, però on també podreu trobar edificis d'altres comunitats.
Interessant recull de crismons, claustres, portalades i galeries porxades romàniques. 
Associació dedicada a la difusió del romànic, al seu estudi i a la lluita per la seva  conservació. Té un inventari dels edificis romànics de la península. 
Porticvm, Revista d’Estudis Medievals, és una revista científica semestral que té la voluntat de publicar estudis monogràfics, inèdits, elaborats per doctorands i joves investigadors de l’època medieval.
Web dedicada a la difusió del patrimoni cultural d'aquesta ciutat, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Web dedicada a la promoció del patrimoni cultural i natural d'aquesta comarca.
Bloc dedicat a la presentació de novetats editorials relacionades con l'art medieval. A més dels llibres, també tenen cabuda els congressos o col·loquis sobre art de l'Edat Mitjana, així com les actes respectives. 
Bloc dedicat a reflexionar sobre diferents aspectes de la simbologia i arquitectura romàniques. 
Bloc on s'analitza, de forma acurada, diversos aspectes com la simbologia i els autors de la pintura en l'època medieval. 
Pàgina web oficial de Món St Benet on podreu trobar informació al voltant de les visites i les activitats que s'hi realitzen.
Pàgina on es poden contemplar algunes de les peces exhibides en el propi museu
Pàgina on es pot fer un petit recorregut per algunes de les obres del museu
Blog sobre pintures d'icones medievals.
Informació al voltant del congrés celebrat a Zamora els dies 4, 5, 6 i 7 de Juliol del 2006.


Si vols que la teva pàgina web figuri en aquest llistat, fes-me arribar un mail a l'adreça

correu@artmedieval.net